АЛБУМ НА СЕДМИЦАТА! САМО СЕГА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!
АЛБУМ НА СЕДМИЦАТА! САМО СЕГА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!
TOKYO JUKEBOX 3 (CD)
HOME CONTACTS
30 December 2022
*** PayPal Shopping Cart for the Foreign Costumers [!] PayPal Shopping Cart for the Foreign Costumers [!]

30 April 2022
*** Българската Death Metal гордост EUFOBIA с ново видео"MADNESS". Очаквайте новия албум през юни. Българската Death Metal гордост EUFOBIA с ново видео"MADNESS". Очаквайте новия албум през юни.

4 March 2022
*#* Новият Sabaton “The War To End All Wars” на Българския музикален пазар официално от понеделник. Новият Sabaton “The War To End All Wars” на Българския музикален пазар официално от понеделник.

1 July 2020
*#* Поръчки на целия каталог на MUSIC ON VINYL от Музикална компания Wzard [!] Поръчки на целия каталог на MUSIC ON VINYL от Музикална компания Wzard [!]

17 January 2020
*** Официално е - NIGHTWISH издават дългоочаквания нов албум “HUMAN. :II: NATURE.” на 10 Април чрез Nuclear Blast/ Wizard [!] Официално е - NIGHTWISH издават дългоочаквания нов албум “HUMAN. :II: NATURE.” на 10 Април чрез Nuclear Blast/ Wizard [!]

5 June 2019
MANOWAR “THE FINAL BATTLE I” - на Българския музикален пазар от 14 юни [!]MANOWAR “THE FINAL BATTLE I” - на Българския музикален пазар от 14 юни [!]

8 May 2019
*** EUFOBIA на една сцена с CANNIBAL CORPSE по време на турнето в Румъния [!] EUFOBIA на една сцена с CANNIBAL CORPSE по време на турнето в Румъния [!]

17 September 2018
*** EUFOBIA публикуваха поредния нов видеоклип към песента "Cyber Pervert" от актуалния им албум “Eufobia” [!] EUFOBIA публикуваха поредния нов видеоклип към песента "Cyber Pervert" от актуалния им албум “Eufobia” [!]

20 March 2018
Иде ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те +1 приятелски промоционални кампании отново за всички меломани [!]Иде ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те +1 приятелски промоционални кампании отново за всички меломани [!]

19 October 2017
*** IRON MAIDEN - THE BOOK OF SOULS:  LIVE CHAPTER 2CD/ 3LP с изпълнения на живо, записван две години, излиза на 17-ти ноември! Поръчайте сега: IRON MAIDEN - THE BOOK OF SOULS: LIVE CHAPTER 2CD/ 3LP с изпълнения на живо, записван две години, излиза на 17-ти ноември! Поръчайте сега:

7 April 2017
*** Продължават концертните набези на Eufobia [!] Подробности: Продължават концертните набези на Eufobia [!] Подробности:

12 October 2016
*** EUFOBIA издават нов албум на 31-ви Октомври, пускат 2-ри клип и ще свирят в Петък 14-ти в клуб Mixtape 5 [!] EUFOBIA издават нов албум на 31-ви Октомври, пускат 2-ри клип и ще свирят в Петък 14-ти в клуб Mixtape 5 [!]

15 May 2016
Концерт/ промоция на дългоочакваният албум на FANFAR на 21 Май в клуб Live & Loud  [!]Концерт/ промоция на дългоочакваният албум на FANFAR на 21 Май в клуб Live & Loud [!]

12 December 2015
*** На 19-ти Декември (Събота) излизa ПОСЛЕДНИЯТ брой # 125 на Про-Рок. R.I.P. [!] На 19-ти Декември (Събота) излизa ПОСЛЕДНИЯТ брой # 125 на Про-Рок. R.I.P. [!]

5 October 2015
На 10-ти Октомври (Събота) излизa новият брой # 124 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:На 10-ти Октомври (Събота) излизa новият брой # 124 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

9 July 2015
На 15-ти Юли (Сряда) излизa поредният брой # 123 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 15-ти Юли (Сряда) излизa поредният брой # 123 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

8 May 2015
На 12-ти Май (Вторник) излизa новият брой # 122 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 12-ти Май (Вторник) излизa новият брой # 122 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:






 

CD List DVD List LP List Merchandise List
критерии:
media type:
SHOP NEWS ROCK HI-FI
Online Shop PRIMAL MASSACRE (CD)
 
Chose PayPal Cart
Брой:

Artist: VOMITORY
Album: "PRIMAL MASSACRE (CD)"

Year: 2004
EAN/UPS: 039841448627
Media type: CD

- VOMITORY are the epitome of death metal! Pure, uncompromising, and always up to the very limit! They just keep getting better, faster and more brutal with each new release. Blast or be blasted!

Цена: 18.00 лв. (BGN)

Cat. No.: WIZ00001136
Label: METAL BLADE
Genre: Old Skull/ Melodic/ Technical Death Metal, Grindcore/ Gore

Статус: Наличен / In Stock


15 YEARS - AND THE MASSACRE CONTINUES

Vomitory was formed in 1989 by guitarist Urban Gustafsson. Under the influence of the growing underground scene and bands such as Sodom, Napalm Death, Slayer and Venom, they spread their name in the worldwide underground scene by releasing some demos in the early nineties.

Discography
1993 Moribund 7” (Witchhunt Rec.)
1996 Raped In Their Own Blood (Fadeless Rec.)
1999 Redemption (Fadeless Rec.)
1999 7” Split w. Murder Corporation (Hangnail Production)
1999 10-year Anniversary 10” limited edition (Fadeless Rec.)
2000 Revelation Nausea (Metal Blade Rec.)
2002 Blood Rapture (Metal Blade Rec.)
2004 Primal Massacre (Metal Blade Rec.)

Tours / Festivals
1997 European tour w. Deranged / Shadows of sunset
1998 Fuck The Commerce festival, Germany
1998 European tour w. Deranged / Mangled / Dawn Of Decay
2000 European tour w. Cannibal Corpse
2000 No Mercy Festival tour w. Deicide / Vader / Marduk…
2001 Party San Festival, Germany
2001 X-mas tour w. Cannibal Corpse / Kreator / Nile / Marduk…
2002 European tour w. Amon Amarth / Callenish Circle
2002 Wacken Open Air festival, Germany
2002 Thrash ‘Em All festival tour, Poland
2004 No Mercy festival tour w. Cannibal Corpse / Hypocrisy…

This year 2004 marks 15 years of existence for Vomitory, and the band is proud to announce the release of their new album, “Primal Massacre”, and a European tour during the year. “Primal Massacre” was recorded in December 2003 at Studio Kuling in Örebro/Sweden. The recording process was supervised by long time companion Henrik Larsson and the album was mixed and mastered at Berno Studio. It contains 10 non-compromising death metal anthems and its artwork was created by Juan Castellano.

Vomitory is:
Erik Rundqvist – bass & vocals
Urban Gustafsson – guitar
Ulf Dalegren – guitar
Tobias Gustafsson – drums


Tracklist:
01 Primal Massacre
02 Gore Apocalypse
03 Stray Bullet Kill
04 Epidemic (Created To Kill)
05 Demon’s Divine
06 Autopsy Extravaganza
07 Retaliation
08 Condemned By Pride
09 Cursed Revelations
10 Chainsaw Surgery


също така ви препоръчваме:



 
ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ :: РАЗПРОДАЖБА
  РАЗПРОДАЖБА  


THE AGONY & ECSTASY OF WATAIN LTD. EDIT. (DIGI)
WATAIN
"THE AGONY & ECSTASY OF WATAIN LTD. EDIT. (DIGI)"



RASHMON (CD)
IBARAKI [TRIVIUM, EMPEROR]
"RASHMON (CD)"



STELLAR STREAM OBSCURED (CD)
SARCASM
"STELLAR STREAM OBSCURED (CD)"



PAID IN FULL LTD. EDIT. (DIGI)
SKULL FIST
"PAID IN FULL LTD. EDIT. (DIGI)"



ETERNAL FLAME (CD)
NORTHTALE
"ETERNAL FLAME (CD)"



NOT THE END OF THE ROAD LTD. EDIT. (DIGI)
KISSIN DYNAMITE
"NOT THE END OF THE ROAD LTD. EDIT. (DIGI)"



THE LANDING 10 ANNIV. REMIXED/ REMASTERED (CD)
IRON SAVIOR
"THE LANDING 10 ANNIV. REMIXED/ REMASTERED (CD)"



EMBALMED EXISTENCE DELUXE REISSUE (2CD)
RESURRECTION
"EMBALMED EXISTENCE DELUXE REISSUE (2CD)"



CARVED IN STONE + SPEAK OF THE DEAD CLASSIC SERIES (2CD BOX)
RAGE
"CARVED IN STONE + SPEAK OF THE DEAD CLASSIC SERIES (2CD BOX)"



THE FATAL FEAST LTD. EDIT. (CD O-CARD)
MUNICIPAL WASTE
"THE FATAL FEAST LTD. EDIT. (CD O-CARD)"



HEAVEN AND HELL DELUXE EDIT. (2CD DIGI)
BLACK SABBATH
"HEAVEN AND HELL DELUXE EDIT. (2CD DIGI)"



DARK SIDE OF THE MULE VINYL (2LP)
GOVT MULE [WARREN HAYNES]
"DARK SIDE OF THE MULE VINYL (2LP)"



MOB RULES DELUXE EDIT. (2CD DIGI)
BLACK SABBATH
"MOB RULES DELUXE EDIT. (2CD DIGI)"



LIVE EVIL DELUXE EDIT. (2CD DIGI)
BLACK SABBATH
"LIVE EVIL DELUXE EDIT. (2CD DIGI)"


Намерете ни във Фейсбук
Profile Partners Artists News Releases Shop Music Interviews Reviews
© 2001- 2022 Wizard LTD. All rights reserved. :: Общи условия
Created by luciuz :: Development by luciuz & One of the Wizards RSS News RSS News RSS News RSS Shop RSS News RSS Releases RSS News RSS Reviews