АЛБУМ НА СЕДМИЦАТА! САМО СЕГА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!
АЛБУМ НА СЕДМИЦАТА! САМО СЕГА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!
HIGH WATER 1. (DIGI)
HOME CONTACTS
30 December 2020
*** PayPal Shopping Cart for the Foreign Costumers [!] PayPal Shopping Cart for the Foreign Costumers [!]

1 July 2020
*#* Поръчки на целия каталог на MUSIC ON VINYL от Музикална компания Wzard [!] Поръчки на целия каталог на MUSIC ON VINYL от Музикална компания Wzard [!]

17 January 2020
*** Официално е - NIGHTWISH издават дългоочаквания нов албум “HUMAN. :II: NATURE.” на 10 Април чрез Nuclear Blast/ Wizard [!] Официално е - NIGHTWISH издават дългоочаквания нов албум “HUMAN. :II: NATURE.” на 10 Април чрез Nuclear Blast/ Wizard [!]

5 June 2019
MANOWAR “THE FINAL BATTLE I” - на Българския музикален пазар от 14 юни [!]MANOWAR “THE FINAL BATTLE I” - на Българския музикален пазар от 14 юни [!]

8 May 2019
*** EUFOBIA на една сцена с CANNIBAL CORPSE по време на турнето в Румъния [!] EUFOBIA на една сцена с CANNIBAL CORPSE по време на турнето в Румъния [!]

17 September 2018
*** EUFOBIA публикуваха поредния нов видеоклип към песента "Cyber Pervert" от актуалния им албум “Eufobia” [!] EUFOBIA публикуваха поредния нов видеоклип към песента "Cyber Pervert" от актуалния им албум “Eufobia” [!]

20 March 2018
Иде ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те +1 приятелски промоционални кампании отново за всички меломани [!]Иде ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те +1 приятелски промоционални кампании отново за всички меломани [!]

19 October 2017
*** IRON MAIDEN - THE BOOK OF SOULS:  LIVE CHAPTER 2CD/ 3LP с изпълнения на живо, записван две години, излиза на 17-ти ноември! Поръчайте сега: IRON MAIDEN - THE BOOK OF SOULS: LIVE CHAPTER 2CD/ 3LP с изпълнения на живо, записван две години, излиза на 17-ти ноември! Поръчайте сега:

7 April 2017
*** Продължават концертните набези на Eufobia [!] Подробности: Продължават концертните набези на Eufobia [!] Подробности:

12 October 2016
*** EUFOBIA издават нов албум на 31-ви Октомври, пускат 2-ри клип и ще свирят в Петък 14-ти в клуб Mixtape 5 [!] EUFOBIA издават нов албум на 31-ви Октомври, пускат 2-ри клип и ще свирят в Петък 14-ти в клуб Mixtape 5 [!]

15 May 2016
Концерт/ промоция на дългоочакваният албум на FANFAR на 21 Май в клуб Live & Loud  [!]Концерт/ промоция на дългоочакваният албум на FANFAR на 21 Май в клуб Live & Loud [!]

12 April 2016
*#* Наближава ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те приятелски промоционални кампании отново за всички меломани. Нова промоция за ВИНИЛИ [!] Наближава ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те приятелски промоционални кампании отново за всички меломани. Нова промоция за ВИНИЛИ [!]

12 December 2015
*** На 19-ти Декември (Събота) излизa ПОСЛЕДНИЯТ брой # 125 на Про-Рок. R.I.P. [!] На 19-ти Декември (Събота) излизa ПОСЛЕДНИЯТ брой # 125 на Про-Рок. R.I.P. [!]

5 October 2015
На 10-ти Октомври (Събота) излизa новият брой # 124 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:На 10-ти Октомври (Събота) излизa новият брой # 124 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

9 July 2015
На 15-ти Юли (Сряда) излизa поредният брой # 123 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 15-ти Юли (Сряда) излизa поредният брой # 123 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

8 May 2015
На 12-ти Май (Вторник) излизa новият брой # 122 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 12-ти Май (Вторник) излизa новият брой # 122 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

27 April 2015
*#* Mагазинът на Музикална компания Wizard ще работи на Първи Май и Гергьовден със съботно работно време [!] Подробности : Mагазинът на Музикална компания Wizard ще работи на Първи Май и Гергьовден със съботно работно време [!] Подробности :






 

CD List DVD List LP List Merchandise List
критерии:

SHOVEL HEADED TOUR MACHINE
EXODUS
"SHOVEL HEADED TOUR MACHINE"
Thrash metal
ОНЛАЙН МАГАЗИН
EXODUS:

EXODUS
"SHOVEL HEADED TOUR MACHINE"

Автор: Боян Стойчев
Оценка: 8

Смазващ концертен документ за едно велико траш минало и настояще.


Е, истината е една и тя е неоспорима! Защото могъщите траш метъл бойци от Ексъдъс, основани преди 30 години в околностите на Сан Франциско, винаги ще останат в сянката на по-емблематични за траш жанра банди - икони като Металика, Слейър или Мегадет; но никога няма да се предадат!

Поредното доказателство за този факт е щедрия (две DVD-та и едно аудио CD) концертен пакет "Shovel Headed Tour Machine (Live At Wacken And Other Assorted Atrocities)", излязъл наскоро. Записан през лятото на 2008 година по време на един от най-грандиозните фестивали за метъл-музика "Wacken Open Air", Германия пред 80 000 публика, той доказва силата и класата на четиримата мъжаги около перманентната фигура в бандата - китариста Гери Хълт. Това са съ-основателя и барабанист Том Хънтинг, басиста Джак Гибсън и двете попълнения от 2005 година - вокалиста Роб Дюкс и китариста Лий Олтъс.

Този продукт е перфектна кръстоска от старото лице на бандата - легендарния им дебют "Bonded By Blood" (1985) с новото й такова - трите последни студийни записа: Шестият студиен запис "Tempo of the Damned" (2004) белязъл титаничното завръщане на трашерите след 11 годишна пауза; смазващата модерно ориентирана промяна на "Shovel Headed Kill Machine" (2005) и визирания от мнозина като бъдеща траш класика "The Atrocity Exhibition... Exhibit A" (2007).

В титаничният и креативен сблъсък от интензивна енергия и бърза агресия се ражда едночасовото представление, побрало в себе си все представителни за бандата и жанра високоскоростни гранати от отварящата "Bonded By Blood" до финалната "Shovel Headed Kill Machine".

Чудни работи се вършат тук, тоест там на фестивалната сцена във Вакен, Германия, защото старостилният траш метъл създаден преди десетилетия си звучи направо убийствено и абсолютно модерно през живата призма на петорката. Новите песни на траш легендите пък притежават адекватен за времето, събирателен апел от по-нови стилове като хардкора и екстремния американски метъл, но без да се размива обаянието на олд скуул траш - доминацията.

Раздвижено е положението и чрез отношението на фронтмена - сурово и грубовато към многохилядната публика от “motherfuckers”-и. Върху която се изсипват компресирани нови версии на "Bonded By Blood", "A Lesson in Violence", "Piranha", "Strike Of The Beast". И новите модерно стъпили класики като "Children Of A Worthless God", "War Is My Shepherd", "Funeral Hymn" или "Deathamphetamine" са силна част от тази много качествената продукция, което е напълно разбираемо... Тъй като, кой ще остави в днешно време пробойни и некачествени партии да грозят документираното му концертно изпълнение.

"Shovel Headed Tour Machine" чудесно маркира поредното важно състояние в кариерата на траш метъл гиганта Ексъдъс! А именно доказването на стабилно авторитетно и авторско положение, и същевременно жаждата им за нови върхове в екстремната музика.




EXODUS
"SHOVEL HEADED TOUR MACHINE" - 2010
Label: Nuclear Blast
Track List: 01. Bonded By Blood
02. Iconoclasm
03. Funeral Hymn
04. A Lesson In Violence
05. Children Of A Worthless God
06. Piranha
07. Deathamphetamine
08. Blacklist
09. War Is My Shepherd
10. Strike Of The Beast
11. Shovel Headed Kill Machine

(68 min. total running time)

Line-up: Rob Dukes – Vocals
Gary Holt – Guitar
Lee Altus – Guitar
Jack Gibson – Bass
Tom Hunting – Drums
Discography: Bonded by Blood 1985
Pleasures of the Flesh 1987
Fabulous Disaster 1988
A Lesson In Violence Best of/Compilation, 1991
Good Friendly Violent Fun Live album, 1991
Lessons in Violence Best of/Compilation, 1992
Force of Habit 1992
Another Lesson In Violence Live album, 1997
Tempo of the Damned 2004
Live at the DNA 2004 Live album, 2005
Shovel Headed Kill Machine 2005
The Atrocity Exhibition... Exhibit A 2007
Double Live Dynamo DVD, 2007
Let There Be Blood 2008
Shovel Headed Tour Machine DVD, 2010

Band Website: http://exodusattack.com/





 
ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ :: РАЗПРОДАЖБА
  РАЗПРОДАЖБА  


ILLUD DIVINUM INSANUS LTD. STARPACK (CD METAL BOX)
MORBID ANGEL
"ILLUD DIVINUM INSANUS LTD. STARPACK (CD METAL BOX)"



ILLUD DIVINUM INSANUS - THE REMIXES (2CD)
MORBID ANGEL
"ILLUD DIVINUM INSANUS - THE REMIXES (2CD)"



FROM THE VAULTS VOL.1  (CD)
KYLESA
"FROM THE VAULTS VOL.1 (CD)"



EXHAUSTING FIRE DELUXE EDIT. (DIGI)
KYLESA
"EXHAUSTING FIRE DELUXE EDIT. (DIGI)"



A YEAR WITH NO SUMMER LTD. EDIT. (DIGI)
OBSIDIAN KINGDOM
"A YEAR WITH NO SUMMER LTD. EDIT. (DIGI)"



AEALO (CD)
ROTTING CHRIST
"AEALO (CD)"



THE REPENTLESS KILLOGY (BLURAY)
SLAYER
"THE REPENTLESS KILLOGY (BLURAY)"



DECADES: LIVE IN BUENOS AIRES (2CD DIGI)
NIGHTWISH
"DECADES: LIVE IN BUENOS AIRES (2CD DIGI)"



SYMPHONIC TERROR - LIVE AT WACKEN 2017 LTD. BLURAY-EDIT. (BLURAY+2CD DIGI-BOOK)
ACCEPT
"SYMPHONIC TERROR - LIVE AT WACKEN 2017 LTD. BLURAY-EDIT. (BLURAY+2CD DIGI-BOOK)"



MANIC IMPRESSIONS VINYL RE-ISSUE (2LP BLACK)
ANACRUSIS
"MANIC IMPRESSIONS VINYL RE-ISSUE (2LP BLACK)"



BERSERKER (CD)
AMON AMARTH
"BERSERKER (CD)"



THRONE OF THE GOAT WHITE VINYL 1997-2017 VINYL (LP)
TSJUDER
"THRONE OF THE GOAT WHITE VINYL 1997-2017 VINYL (LP)"



MANIC IMPRESSIONS RE-ISSUE (DIGI)
ANACRUSIS
"MANIC IMPRESSIONS RE-ISSUE (DIGI)"



THE GOD-SHAPED VOID (CD)
PSYCHOTIC WALTZ
"THE GOD-SHAPED VOID (CD)"


Намерете ни във Фейсбук
Profile Partners Artists News Releases Shop Music Interviews Reviews
© 2001- 2020 Wizard LTD. All rights reserved. :: Общи условия
Created by luciuz :: Development by luciuz & One of the Wizards RSS News RSS News RSS News RSS Shop RSS News RSS Releases RSS News RSS Reviews