АЛБУМ НА СЕДМИЦАТА! САМО СЕГА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!
АЛБУМ НА СЕДМИЦАТА! САМО СЕГА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!
HIGH WATER 1. (DIGI)
HOME CONTACTS
30 September 2019
*** PayPal Shopping Cart for the Foreign Costumers [!] PayPal Shopping Cart for the Foreign Costumers [!]

1 July 2019
*#* Поръчки на целия каталог на MUSIC ON VINYL от Музикална компания Wzard [!] Поръчки на целия каталог на MUSIC ON VINYL от Музикална компания Wzard [!]

5 June 2019
*#* MANOWAR “THE FINAL BATTLE I” - на Българския музикален пазар от 14 юни [!] MANOWAR “THE FINAL BATTLE I” - на Българския музикален пазар от 14 юни [!]

8 May 2019
*** EUFOBIA на една сцена с CANNIBAL CORPSE по време на турнето в Румъния [!] EUFOBIA на една сцена с CANNIBAL CORPSE по време на турнето в Румъния [!]

17 September 2018
*** EUFOBIA публикуваха поредния нов видеоклип към песента "Cyber Pervert" от актуалния им албум “Eufobia” [!] EUFOBIA публикуваха поредния нов видеоклип към песента "Cyber Pervert" от актуалния им албум “Eufobia” [!]

20 March 2018
Иде ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те +1 приятелски промоционални кампании отново за всички меломани [!]Иде ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те +1 приятелски промоционални кампании отново за всички меломани [!]

19 October 2017
*** IRON MAIDEN - THE BOOK OF SOULS:  LIVE CHAPTER 2CD/ 3LP с изпълнения на живо, записван две години, излиза на 17-ти ноември! Поръчайте сега: IRON MAIDEN - THE BOOK OF SOULS: LIVE CHAPTER 2CD/ 3LP с изпълнения на живо, записван две години, излиза на 17-ти ноември! Поръчайте сега:

7 April 2017
*** Продължават концертните набези на Eufobia [!] Подробности: Продължават концертните набези на Eufobia [!] Подробности:

12 October 2016
*** EUFOBIA издават нов албум на 31-ви Октомври, пускат 2-ри клип и ще свирят в Петък 14-ти в клуб Mixtape 5 [!] EUFOBIA издават нов албум на 31-ви Октомври, пускат 2-ри клип и ще свирят в Петък 14-ти в клуб Mixtape 5 [!]

15 May 2016
Концерт/ промоция на дългоочакваният албум на FANFAR на 21 Май в клуб Live & Loud  [!]Концерт/ промоция на дългоочакваният албум на FANFAR на 21 Май в клуб Live & Loud [!]

12 April 2016
*#* Наближава ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те приятелски промоционални кампании отново за всички меломани. Нова промоция за ВИНИЛИ [!] Наближава ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те приятелски промоционални кампании отново за всички меломани. Нова промоция за ВИНИЛИ [!]

12 December 2015
*** На 19-ти Декември (Събота) излизa ПОСЛЕДНИЯТ брой # 125 на Про-Рок. R.I.P. [!] На 19-ти Декември (Събота) излизa ПОСЛЕДНИЯТ брой # 125 на Про-Рок. R.I.P. [!]

5 October 2015
На 10-ти Октомври (Събота) излизa новият брой # 124 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:На 10-ти Октомври (Събота) излизa новият брой # 124 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

9 July 2015
На 15-ти Юли (Сряда) излизa поредният брой # 123 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 15-ти Юли (Сряда) излизa поредният брой # 123 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

8 May 2015
На 12-ти Май (Вторник) излизa новият брой # 122 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 12-ти Май (Вторник) излизa новият брой # 122 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

27 April 2015
*#* Mагазинът на Музикална компания Wizard ще работи на Първи Май и Гергьовден със съботно работно време [!] Подробности : Mагазинът на Музикална компания Wizard ще работи на Първи Май и Гергьовден със съботно работно време [!] Подробности :

30 March 2015
Само в Електронен Вариант!! излизa новият брой # 121 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:Само в Електронен Вариант!! излизa новият брой # 121 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:






 

CD List DVD List LP List Merchandise List
критерии:

FRAMING ARMAGEDDON (SOMETHING WICKED PT. 1)
ICED EARTH
"FRAMING ARMAGEDDON (SOMETHING WICKED PT. 1)"
Power Metal
ОНЛАЙН МАГАЗИН
ICED EARTH:

ICED EARTH
"FRAMING ARMAGEDDON (SOMETHING WICKED PT. 1)"

Автор: Warrior Of Ice
Оценка: 9.5

Дойде време една от водещите формации в целокупната американска метъл сцена да остави в историята своя магнум опус - или поне самите Iced Earth биха искали да вярваме в това. Независимо от диаметрално противоположните мнения и оценки, които третата изцяло концептуална творба в историята на групата вече породи, едно е факт – тя бележи качествено нов етап в стиловото развитие на американците. Въпреки шлифовката и всички нововъведения, “The Glorious Burden” в същината си беше типичен Iced Earth запис – мощен, бърз, мачкащ. Не и “Framing Armageddon”. Тук рядко ще се случи да чуете бясно галопиращата, траш-повлияна рифовка на Jon Schaffer, както и познатите барабанни разстрели. Вместо тях музикантите ни предлагат един изключително мелодичен, разгърнат и разчупен албум, изграден предимно от среднотемпови песни. “Богатство” и “разнообразие” са особено ключови понятия, когато обсъждаме новата тава. Че Jon има неподозирани композиторски заложби, разбрахме още от “Gettysburg (1863)”, но въпросните се разкриват в пълен мащаб едва сега. Етно мотиви, епизодични женски вокали и дори клавирни партии украсяват песните, умело вплетени в тъканта им. Излишни са страховете, че това едва ли не е нова група с коренно различно звучене, но сега музиката е забележимо променена рифово, ритмово, структурно и прочие. За добро или лошо, е въпрос най-вече на предпочитания, но поне стремежът към развитие винаги е по-ценен от експлоатирането на една вече захабена, па макар и успешна, формула.

Сякаш умишлено държана в плен през по-голямата част от албума, присъщата за бандата енергия получава своето дължимо проявление в епични до главозамайване резачки като “The Setian Massacre” и “Ten Thousand Strong” - поредното категорично доказателство, че тандемът Schaffer/Owens е способен на музикални чудеса. Епохалната “The Clouding”, съчетаваща в целостта си две привидно несъвместими жанрови начала, също свидетелства за изобилие от неразкрит потенциал, който тепърва ще чакаме да даде плодове. Най-малкото, не е шега работа да осъществиш толкова изящен преход между блусарски, Pink Floyd-вдъхновен рок и наелектризиращ химнов метъл в рамките на една деветминутна пиеса. “Order of the Rose” навява леки асоциации с Dio, а техничарската “The Domino Decree” бележи едно от най-впечатляващите изпълнения в досегашната кариера на Ripper. Всяко от парчетата е силно по свой начин, но записът е изпъстрен и с множество интерлюдии, които доста успешно подсилват ефекта от фабулата. А като стана дума за фабула, помните ли култовата закриваща трилогия от “Something Wicked This Way Comes”? Е, тук зловещите видения за трагедията на древната раса и внимателно аранжираната гибел на човечеството в отмъщение, се разкриват в пълната си драматичност. Въобще, единението между звуково и лирическо внушение е изведено на високо ниво и създава твърде убедителна атмосфера на разказа.

Обобщено накратко, “Framing Armageddon” не е от албумите, които биха те накарали да играеш на 21 с откъснатата си от бясно куфеене глава, но е смел, съдържателен, емоционален и изготвен с внимание към най-дребните детайли. Посланието на Iced Earth е съвсем недвусмислено: някогашният стил няма да бъде върнат, но новият крие изненади, които оправдават всеки риск. Разочарованите могат да си пуснат старите, безспорно легендарни записи, а останалите в тиха истерия ще чакаме завършека на историята в предстоящото зверство, озаглавено “Revelation Abomination”.

Ревюто е предоставено специално за музикална компания Wizard
от: www.metal-world.info



ICED EARTH
"FRAMING ARMAGEDDON (SOMETHING WICKED PT. 1)" - 2007
Label: SPV
Track List: Iced Earth - 1990
Night of the Stormrider - 1991
Burnt Offerings - 1995
The Dark Saga - 1996
Days of Purgatory (Best of/Compilation) - 1997
Something Wicked This Way Comes - 1998
Alive in Athens (Live album) - 1999
Horror Show - 2001
Tribute To the Gods - 2002
The Glorious Burden - 2004
The Blessed And The Damned (Best of/Compilation) - 2004
Gettysburg (1863) DVD - 2005
Alive In Athens DVD - 2006
Framing Armageddon - 2007
Line-up: Tim Owens - Vocals
Troy Seele - Lead Guitar
Jon Schaffer - Rhythm, Lead, Acoustic & Bass Guitars
Brent Smedley - Drums
Discography: Iced Earth - 1990
Night of the Stormrider - 1991
Burnt Offerings - 1995
The Dark Saga - 1996
Days of Purgatory (Best of/Compilation) - 1997
Something Wicked This Way Comes - 1998
Alive in Athens (Live album) - 1999
Horror Show - 2001
Tribute To the Gods - 2002
The Glorious Burden - 2004
The Blessed And The Damned (Best of/Compilation) - 2004
Gettysburg (1863) DVD - 2005
Alive In Athens DVD - 2006
Framing Armageddon - 2007
Band Website: http://Band Website: http://www.icedearth.com/





 
ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ :: РАЗПРОДАЖБА
  РАЗПРОДАЖБА  


PULSES OF PLEASURE (CD)
EVIL INVADERS
"PULSES OF PLEASURE (CD)"



WARHEADS ON FOREHEADS LTD. EDIT. (3CD DIGI)
MEGADETH
"WARHEADS ON FOREHEADS LTD. EDIT. (3CD DIGI)"



DARK SIDE OF THE MOON REMASTERED VINYL (LP)
PINK FLOYD
"DARK SIDE OF THE MOON REMASTERED VINYL (LP)"



ENDLESS FORMS MOST BEAUTIFUL LTD. EARBOOK (3CD-BOOK)
NIGHTWISH
"ENDLESS FORMS MOST BEAUTIFUL LTD. EARBOOK (3CD-BOOK)"



PULSES OF PLEASURE VINYL (LP BLACK)
EVIL INVADERS
"PULSES OF PLEASURE VINYL (LP BLACK)"



THE RISE AND FALL OF ZIGGY STARDUST AND THE SPIDERS FROM MARS VINYL (LP)
DAVID BOWIE
"THE RISE AND FALL OF ZIGGY STARDUST AND THE SPIDERS FROM MARS VINYL (LP)"



ANIMALS 2011 REMASTERED VINYL (LP)
PINK FLOYD
"ANIMALS 2011 REMASTERED VINYL (LP)"



THE FINAL CUT REMASTERED VINYL (LP BLACK)
PINK FLOYD
"THE FINAL CUT REMASTERED VINYL (LP BLACK)"



NO PRAYER FOR THE DYING VINYL RE-ISSUE 2017 (LP)
IRON MAIDEN
"NO PRAYER FOR THE DYING VINYL RE-ISSUE 2017 (LP)"



ANTHEM OF THE PEACEFUL ARMY (CD)
GRETA VAN FLEET
"ANTHEM OF THE PEACEFUL ARMY (CD)"



MESSAGES TO THE DEAD (CD)
BEEHLER [EXCITER]
"MESSAGES TO THE DEAD (CD)"



TROUBLE VINYL RE-ISSUE (LP BLACK)
WHITESNAKE
"TROUBLE VINYL RE-ISSUE (LP BLACK)"



RE-IDOLIZED - THE SOUNDTRACK TO THE CRIMSON IDOL (2CD+DVD+BLURAY BOX)
W.A.S.P.
"RE-IDOLIZED - THE SOUNDTRACK TO THE CRIMSON IDOL (2CD+DVD+BLURAY BOX)"



‘TILL DETH DO US UNITE REMASTERED (CD)
SODOM
"‘TILL DETH DO US UNITE REMASTERED (CD)"


Намерете ни във Фейсбук
Profile Partners Artists News Releases Shop Music Interviews Reviews
© 2001- 2019 Wizard LTD. All rights reserved. :: Общи условия
Created by luciuz :: Development by luciuz & One of the Wizards RSS News RSS News RSS News RSS Shop RSS News RSS Releases RSS News RSS Reviews