АЛБУМ НА СЕДМИЦАТА! САМО СЕГА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!
АЛБУМ НА СЕДМИЦАТА! САМО СЕГА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!
HIGH WATER 1. (DIGI)
HOME CONTACTS
30 June 2019
*** PayPal Shopping Cart for the Foreign Costumers [!] PayPal Shopping Cart for the Foreign Costumers [!]

1 June 2019
*#* Поръчки на целия каталог на MUSIC ON VINYL от Музикална компания Wzard [!] Поръчки на целия каталог на MUSIC ON VINYL от Музикална компания Wzard [!]

8 May 2019
*** EUFOBIA на една сцена с CANNIBAL CORPSE по време на турнето в Румъния [!] EUFOBIA на една сцена с CANNIBAL CORPSE по време на турнето в Румъния [!]

17 September 2018
*** EUFOBIA публикуваха поредния нов видеоклип към песента "Cyber Pervert" от актуалния им албум “Eufobia” [!] EUFOBIA публикуваха поредния нов видеоклип към песента "Cyber Pervert" от актуалния им албум “Eufobia” [!]

20 March 2018
Иде ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те +1 приятелски промоционални кампании отново за всички меломани [!]Иде ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те +1 приятелски промоционални кампании отново за всички меломани [!]

19 October 2017
*** IRON MAIDEN - THE BOOK OF SOULS:  LIVE CHAPTER 2CD/ 3LP с изпълнения на живо, записван две години, излиза на 17-ти ноември! Поръчайте сега: IRON MAIDEN - THE BOOK OF SOULS: LIVE CHAPTER 2CD/ 3LP с изпълнения на живо, записван две години, излиза на 17-ти ноември! Поръчайте сега:

7 April 2017
*** Продължават концертните набези на Eufobia [!] Подробности: Продължават концертните набези на Eufobia [!] Подробности:

12 October 2016
*** EUFOBIA издават нов албум на 31-ви Октомври, пускат 2-ри клип и ще свирят в Петък 14-ти в клуб Mixtape 5 [!] EUFOBIA издават нов албум на 31-ви Октомври, пускат 2-ри клип и ще свирят в Петък 14-ти в клуб Mixtape 5 [!]

15 May 2016
Концерт/ промоция на дългоочакваният албум на FANFAR на 21 Май в клуб Live & Loud  [!]Концерт/ промоция на дългоочакваният албум на FANFAR на 21 Май в клуб Live & Loud [!]

12 April 2016
*#* Наближава ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те приятелски промоционални кампании отново за всички меломани. Нова промоция за ВИНИЛИ [!] Наближава ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те приятелски промоционални кампании отново за всички меломани. Нова промоция за ВИНИЛИ [!]

12 December 2015
*** На 19-ти Декември (Събота) излизa ПОСЛЕДНИЯТ брой # 125 на Про-Рок. R.I.P. [!] На 19-ти Декември (Събота) излизa ПОСЛЕДНИЯТ брой # 125 на Про-Рок. R.I.P. [!]

5 October 2015
На 10-ти Октомври (Събота) излизa новият брой # 124 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:На 10-ти Октомври (Събота) излизa новият брой # 124 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

9 July 2015
На 15-ти Юли (Сряда) излизa поредният брой # 123 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 15-ти Юли (Сряда) излизa поредният брой # 123 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

8 May 2015
На 12-ти Май (Вторник) излизa новият брой # 122 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 12-ти Май (Вторник) излизa новият брой # 122 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

27 April 2015
*#* Mагазинът на Музикална компания Wizard ще работи на Първи Май и Гергьовден със съботно работно време [!] Подробности : Mагазинът на Музикална компания Wizard ще работи на Първи Май и Гергьовден със съботно работно време [!] Подробности :

30 March 2015
Само в Електронен Вариант!! излизa новият брой # 121 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:Само в Електронен Вариант!! излизa новият брой # 121 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

19 February 2015
На 24-ти Февруари (Вторник) излизa новият и първи за годината брой # 120 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 24-ти Февруари (Вторник) излизa новият и първи за годината брой # 120 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:






 

CD List DVD List LP List Merchandise List
критерии:

FRAMING ARMAGEDDON (SOMETHING WICKED PT. 1)
ICED EARTH
"FRAMING ARMAGEDDON (SOMETHING WICKED PT. 1)"
Power Metal
ОНЛАЙН МАГАЗИН
ICED EARTH:

ICED EARTH
"FRAMING ARMAGEDDON (SOMETHING WICKED PT. 1)"

Автор: Warrior Of Ice
Оценка: 9.5

Дойде време една от водещите формации в целокупната американска метъл сцена да остави в историята своя магнум опус - или поне самите Iced Earth биха искали да вярваме в това. Независимо от диаметрално противоположните мнения и оценки, които третата изцяло концептуална творба в историята на групата вече породи, едно е факт – тя бележи качествено нов етап в стиловото развитие на американците. Въпреки шлифовката и всички нововъведения, “The Glorious Burden” в същината си беше типичен Iced Earth запис – мощен, бърз, мачкащ. Не и “Framing Armageddon”. Тук рядко ще се случи да чуете бясно галопиращата, траш-повлияна рифовка на Jon Schaffer, както и познатите барабанни разстрели. Вместо тях музикантите ни предлагат един изключително мелодичен, разгърнат и разчупен албум, изграден предимно от среднотемпови песни. “Богатство” и “разнообразие” са особено ключови понятия, когато обсъждаме новата тава. Че Jon има неподозирани композиторски заложби, разбрахме още от “Gettysburg (1863)”, но въпросните се разкриват в пълен мащаб едва сега. Етно мотиви, епизодични женски вокали и дори клавирни партии украсяват песните, умело вплетени в тъканта им. Излишни са страховете, че това едва ли не е нова група с коренно различно звучене, но сега музиката е забележимо променена рифово, ритмово, структурно и прочие. За добро или лошо, е въпрос най-вече на предпочитания, но поне стремежът към развитие винаги е по-ценен от експлоатирането на една вече захабена, па макар и успешна, формула.

Сякаш умишлено държана в плен през по-голямата част от албума, присъщата за бандата енергия получава своето дължимо проявление в епични до главозамайване резачки като “The Setian Massacre” и “Ten Thousand Strong” - поредното категорично доказателство, че тандемът Schaffer/Owens е способен на музикални чудеса. Епохалната “The Clouding”, съчетаваща в целостта си две привидно несъвместими жанрови начала, също свидетелства за изобилие от неразкрит потенциал, който тепърва ще чакаме да даде плодове. Най-малкото, не е шега работа да осъществиш толкова изящен преход между блусарски, Pink Floyd-вдъхновен рок и наелектризиращ химнов метъл в рамките на една деветминутна пиеса. “Order of the Rose” навява леки асоциации с Dio, а техничарската “The Domino Decree” бележи едно от най-впечатляващите изпълнения в досегашната кариера на Ripper. Всяко от парчетата е силно по свой начин, но записът е изпъстрен и с множество интерлюдии, които доста успешно подсилват ефекта от фабулата. А като стана дума за фабула, помните ли култовата закриваща трилогия от “Something Wicked This Way Comes”? Е, тук зловещите видения за трагедията на древната раса и внимателно аранжираната гибел на човечеството в отмъщение, се разкриват в пълната си драматичност. Въобще, единението между звуково и лирическо внушение е изведено на високо ниво и създава твърде убедителна атмосфера на разказа.

Обобщено накратко, “Framing Armageddon” не е от албумите, които биха те накарали да играеш на 21 с откъснатата си от бясно куфеене глава, но е смел, съдържателен, емоционален и изготвен с внимание към най-дребните детайли. Посланието на Iced Earth е съвсем недвусмислено: някогашният стил няма да бъде върнат, но новият крие изненади, които оправдават всеки риск. Разочарованите могат да си пуснат старите, безспорно легендарни записи, а останалите в тиха истерия ще чакаме завършека на историята в предстоящото зверство, озаглавено “Revelation Abomination”.

Ревюто е предоставено специално за музикална компания Wizard
от: www.metal-world.info



ICED EARTH
"FRAMING ARMAGEDDON (SOMETHING WICKED PT. 1)" - 2007
Label: SPV
Track List: Iced Earth - 1990
Night of the Stormrider - 1991
Burnt Offerings - 1995
The Dark Saga - 1996
Days of Purgatory (Best of/Compilation) - 1997
Something Wicked This Way Comes - 1998
Alive in Athens (Live album) - 1999
Horror Show - 2001
Tribute To the Gods - 2002
The Glorious Burden - 2004
The Blessed And The Damned (Best of/Compilation) - 2004
Gettysburg (1863) DVD - 2005
Alive In Athens DVD - 2006
Framing Armageddon - 2007
Line-up: Tim Owens - Vocals
Troy Seele - Lead Guitar
Jon Schaffer - Rhythm, Lead, Acoustic & Bass Guitars
Brent Smedley - Drums
Discography: Iced Earth - 1990
Night of the Stormrider - 1991
Burnt Offerings - 1995
The Dark Saga - 1996
Days of Purgatory (Best of/Compilation) - 1997
Something Wicked This Way Comes - 1998
Alive in Athens (Live album) - 1999
Horror Show - 2001
Tribute To the Gods - 2002
The Glorious Burden - 2004
The Blessed And The Damned (Best of/Compilation) - 2004
Gettysburg (1863) DVD - 2005
Alive In Athens DVD - 2006
Framing Armageddon - 2007
Band Website: http://Band Website: http://www.icedearth.com/





 
ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ :: РАЗПРОДАЖБА
  РАЗПРОДАЖБА  


HIGHWAY HQ VINYL RE-ISSUE (LP+DOWNLOAD)
FREE
"HIGHWAY HQ VINYL RE-ISSUE (LP+DOWNLOAD)"



FREE LIVE HQ VINYL RE-ISSUE (LP+DOWNLOAD)
FREE
"FREE LIVE HQ VINYL RE-ISSUE (LP+DOWNLOAD)"



SMALL FACES HQ VINYL RE-ISSUE (LP+DOWNLOAD)
SMALL FACES [STEVE MARRIOTT]
"SMALL FACES HQ VINYL RE-ISSUE (LP+DOWNLOAD)"



DAYS OF FUTURE PASSED HQ VINYL RE-ISSUE (LP+DOWNLOAD)
THE MOODY BLUES
"DAYS OF FUTURE PASSED HQ VINYL RE-ISSUE (LP+DOWNLOAD)"



GOD'S OWN MEDICINE HQ VINYL RE-ISSUE (LP+DOWNLOAD)
THE MISSION
"GOD'S OWN MEDICINE HQ VINYL RE-ISSUE (LP+DOWNLOAD)"



13TH BEAST (CD)
MALEVOLENT CREATION
"13TH BEAST (CD)"



THE NUMBER OF THE BEAST VINYL (LP BLACK)
IRON MAIDEN
"THE NUMBER OF THE BEAST VINYL (LP BLACK)"



COMA OF SOULS RE-ISSUE (2CD MEDIA-BOOK)
KREATOR
"COMA OF SOULS RE-ISSUE (2CD MEDIA-BOOK)"



POWERSLAVE VINYL (LP BLACK)
IRON MAIDEN
"POWERSLAVE VINYL (LP BLACK)"



A MOMENTARY LAPSE OF REASON REMASTERED VINYL (LP BLACK)
PINK FLOYD
"A MOMENTARY LAPSE OF REASON REMASTERED VINYL (LP BLACK)"



SEVENTH SON OF A SEVENTH SON VINYL (LP BLACK)
IRON MAIDEN
"SEVENTH SON OF A SEVENTH SON VINYL (LP BLACK)"



INNOCENCE AND WRATH (2CD DIGI)
CELTIC FROST
"INNOCENCE AND WRATH (2CD DIGI)"



MORBID TALES RE-ISSUE (DIGI-BOOK)
CELTIC FROST
"MORBID TALES RE-ISSUE (DIGI-BOOK)"



OUTCAST RE-ISSUE (2CD DIGI-BOOK)
KREATOR
"OUTCAST RE-ISSUE (2CD DIGI-BOOK)"


Намерете ни във Фейсбук
Profile Partners Artists News Releases Shop Music Interviews Reviews
© 2001- 2019 Wizard LTD. All rights reserved. :: Общи условия
Created by luciuz :: Development by luciuz & One of the Wizards RSS News RSS News RSS News RSS Shop RSS News RSS Releases RSS News RSS Reviews