АЛБУМ НА СЕДМИЦАТА! САМО СЕГА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!
АЛБУМ НА СЕДМИЦАТА! САМО СЕГА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!
HIGH WATER 1. (DIGI)
HOME CONTACTS
17 September 2018
*** EUFOBIA публиуваха поредния нов видеоклип към песента "Cyber Pervert" от актуалния им албум “Eufobia” [!] EUFOBIA публиуваха поредния нов видеоклип към песента "Cyber Pervert" от актуалния им албум “Eufobia” [!]

20 March 2018
Иде ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те +1 приятелски промоционални кампании отново за всички меломани [!]Иде ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те +1 приятелски промоционални кампании отново за всички меломани [!]

19 October 2017
*** IRON MAIDEN - THE BOOK OF SOULS:  LIVE CHAPTER 2CD/ 3LP с изпълнения на живо, записван две години, излиза на 17-ти ноември! Поръчайте сега: IRON MAIDEN - THE BOOK OF SOULS: LIVE CHAPTER 2CD/ 3LP с изпълнения на живо, записван две години, излиза на 17-ти ноември! Поръчайте сега:

7 April 2017
*** Продължават концертните набези на Eufobia [!] Подробности: Продължават концертните набези на Eufobia [!] Подробности:

12 October 2016
*** EUFOBIA издават нов албум на 31-ви Октомври, пускат 2-ри клип и ще свирят в Петък 14-ти в клуб Mixtape 5 [!] EUFOBIA издават нов албум на 31-ви Октомври, пускат 2-ри клип и ще свирят в Петък 14-ти в клуб Mixtape 5 [!]

15 May 2016
Концерт/ промоция на дългоочакваният албум на FANFAR на 21 Май в клуб Live & Loud  [!]Концерт/ промоция на дългоочакваният албум на FANFAR на 21 Май в клуб Live & Loud [!]

12 April 2016
*#* Наближава ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те приятелски промоционални кампании отново за всички меломани. Нова промоция за ВИНИЛИ [!] Наближава ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те приятелски промоционални кампании отново за всички меломани. Нова промоция за ВИНИЛИ [!]

12 December 2015
*** На 19-ти Декември (Събота) излизa ПОСЛЕДНИЯТ брой # 125 на Про-Рок. R.I.P. [!] На 19-ти Декември (Събота) излизa ПОСЛЕДНИЯТ брой # 125 на Про-Рок. R.I.P. [!]

5 October 2015
На 10-ти Октомври (Събота) излизa новият брой # 124 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:На 10-ти Октомври (Събота) излизa новият брой # 124 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

9 July 2015
На 15-ти Юли (Сряда) излизa поредният брой # 123 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 15-ти Юли (Сряда) излизa поредният брой # 123 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

8 May 2015
На 12-ти Май (Вторник) излизa новият брой # 122 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 12-ти Май (Вторник) излизa новият брой # 122 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

27 April 2015
*#* Mагазинът на Музикална компания Wizard ще работи на Първи Май и Гергьовден със съботно работно време [!] Подробности : Mагазинът на Музикална компания Wizard ще работи на Първи Май и Гергьовден със съботно работно време [!] Подробности :

30 March 2015
Само в Електронен Вариант!! излизa новият брой # 121 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:Само в Електронен Вариант!! излизa новият брой # 121 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

19 February 2015
На 24-ти Февруари (Вторник) излизa новият и първи за годината брой # 120 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 24-ти Февруари (Вторник) излизa новият и първи за годината брой # 120 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

14 December 2014
На 23-ти Декенври (Вторник) излизa новият и последен за годината брой # 119 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:На 23-ти Декенври (Вторник) излизa новият и последен за годината брой # 119 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

30 November 2014
*#* Пак наближава КОЛЕДА, хо-хо-хо! и Музикална компания Wizard активира 3-те приятелски промоционални кампании отново [!] Пак наближава КОЛЕДА, хо-хо-хо! и Музикална компания Wizard активира 3-те приятелски промоционални кампании отново [!]

27 November 2014
На 29-ти Ноември (Събота) излизa новият брой # 118 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:На 29-ти Ноември (Събота) излизa новият брой # 118 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:






 

CD List DVD List LP List Merchandise List
критерии:

Come Clarity
IN FLAMES
"Come Clarity"
Melodic Death Metal
ОНЛАЙН МАГАЗИН
IN FLAMES:

IN FLAMES
"Come Clarity"

Автор: Warrior Of Ice
Оценка: 9

Вече започна да ми омръзва да повтарям колко големи бяха In Flames някога и колко са жалки напоследък. За зъл късмет, все се намираше по някакъв повод да го направя отново. След грандиозния провал, озаглавен “Soundtrack To Your Escape” и крайно противоречивото лайв DVD от миналата година, новият студиен запис “Come Clarity” се очертаваше като последен шанс за гьотеборгската шайка да се реабилитира (или поне отчасти). Едно се набива на уши още от първите акорди на откриващата “Take This Life”: макар новият материал да не е пряко съпоставим със старите шедьоври, то поне групата вече не звучи като треторазрядна имитация на Korn. Модерното начало, въведено от петимата чрез последните им два албума, е запазено, но този път не доминира музиката по толкова безкомпромисен начин. Вместо това, то е отлично съчетано с класическите мелодет постройки, които до неотдавна бяха запазена марка на In Flames. Резултатът е крайно сполучлив - насечени ритми се редуват с мощни рифове и технични барабани, а на места се натъкваме и на специфичната за “стария” стил акустика. В албума има повече хармонии, повече сола, повече истинска агресия, въобще – повече метъл и повече запомнящи се моменти. На фона на всичко това, посредствената продукция почти не прави впечатление. Удивително заразителните мелодии и смислените текстове буквално предразполагат към наизустяване на парчетата. Anders и този път набляга доста на чистите вокали - нещо, което в миналото съвсем не му се удаваше, но в което е отбелязал сериозен напредък. При все че в това отношение е далеч от класата на един Mikael Akerfeldt, днес звучи много по-убедително и най-вече на място в музикалната обстановка. In Flames правят стъпка в правилна посока с “Come Clarity”, който без да предлага нещо революционно, е рядко изпипана творба и има сериозен потенциал да бъде харесан както от новите, така и от старите почитатели на бандата.

Ревюто е предоставено специално за музикална компания Wizard
от: www.metal-world.info


IN FLAMES
"Come Clarity" - 2006
Label: Nuclear Blast
Track List: 01. Take This Life
02. Leeches
03. Reflect The Storm
04. Dead End
05. Scream
06. Come Clarity
07. Vacuum
08. Pacing Death's Trail
09. Crawl Through Knives
10. Versus Terminus
11. Our Infinite Struggle
12. Vanishing Light
13. Your Bedtime Story Is Scaring Everyone
Line-up: Anders Friden - Vocals
Jesper Stromblad - Guitar
Bjorn Gelotte - Guitar
Peter Iwers - Bass
Daniel Svensson - Drums
Discography: Lunar Strain - 1994
Subterranean EP - 1994
The Jester Race - 1996
Live & Plugged - 1997
Black Ash Inheritance EP - 1997
Whoracle - 1997
Colony - 1999
Clayman - 2000
The Tokyo Showdown (live) - 2001
Reroute To Remain - 2002
Cloud Connected Single - 2002
Trigger EP - 2003
The Quiet Place Single - 2004
Soundtrack To Your Escape - 2004
Used & Abused - In LIVE We Trust - 2005
Come Clarity - 2006
Band Website: http://www.inflames.com/





 
ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ :: РАЗПРОДАЖБА
  РАЗПРОДАЖБА  


THE NUCLEAR BLAST RECORDINGS (2CD BOX)
VOIVOD
"THE NUCLEAR BLAST RECORDINGS (2CD BOX)"



THE NUCLEAR BLAST RECORDINGS (2CD BOX)
MALEVOLENT CREATION
"THE NUCLEAR BLAST RECORDINGS (2CD BOX)"



PROMETHEUS: THE DISCIPLINE OF FIRE AND DEMISE 2017 RE-ISSUE (DIGI)
EMPEROR
"PROMETHEUS: THE DISCIPLINE OF FIRE AND DEMISE 2017 RE-ISSUE (DIGI)"



IX EQUILIBRIUM 2017 RE-ISSUE (DIGI)
EMPEROR
"IX EQUILIBRIUM 2017 RE-ISSUE (DIGI)"



THE GRINDING WHEEL LTD. DIGI (DIGI)
OVERKILL
"THE GRINDING WHEEL LTD. DIGI (DIGI)"



PUMPKINGS LTD. EDIT. (DIGI)
MASTERPLAN
"PUMPKINGS LTD. EDIT. (DIGI)"



... THE STORIES WE COULD TELL (DIGI)
MR. BIG
"... THE STORIES WE COULD TELL (DIGI)"



LIVE IN VERONA (BLURAY)
DEEP PURPLE
"LIVE IN VERONA (BLURAY)"



MELIORA (CD)
GHOST B.C.
"MELIORA (CD)"



DEFYING GRAVITY DELUXE EDIT. (CD+DVD DIGI)
MR. BIG
"DEFYING GRAVITY DELUXE EDIT. (CD+DVD DIGI)"



CATHARSIS LTD. EDIT. (CD+DVD DIGI)
MACHINE HEAD
"CATHARSIS LTD. EDIT. (CD+DVD DIGI)"



HOST REMASTERED (DIGI)
PARADISE LOST
"HOST REMASTERED (DIGI)"



TIBI ET IGNI LTD. EDIT. (DIGI)
VADER
"TIBI ET IGNI LTD. EDIT. (DIGI)"



FROM THE VERY DEPTHS (CD)
VENOM
"FROM THE VERY DEPTHS (CD)"


Намерете ни във Фейсбук
Profile Partners Artists News Releases Shop Music Interviews Reviews
© 2001- 2019 Wizard LTD. All rights reserved. :: Общи условия
Created by luciuz :: Development by luciuz & One of the Wizards RSS News RSS News RSS News RSS Shop RSS News RSS Releases RSS News RSS Reviews