АЛБУМ НА СЕДМИЦАТА! САМО СЕГА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!
АЛБУМ НА СЕДМИЦАТА! САМО СЕГА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!
HIGH WATER 1. (DIGI)
HOME CONTACTS
30 December 2020
*** PayPal Shopping Cart for the Foreign Costumers [!] PayPal Shopping Cart for the Foreign Costumers [!]

1 July 2020
*#* Поръчки на целия каталог на MUSIC ON VINYL от Музикална компания Wzard [!] Поръчки на целия каталог на MUSIC ON VINYL от Музикална компания Wzard [!]

17 January 2020
*** Официално е - NIGHTWISH издават дългоочаквания нов албум “HUMAN. :II: NATURE.” на 10 Април чрез Nuclear Blast/ Wizard [!] Официално е - NIGHTWISH издават дългоочаквания нов албум “HUMAN. :II: NATURE.” на 10 Април чрез Nuclear Blast/ Wizard [!]

5 June 2019
MANOWAR “THE FINAL BATTLE I” - на Българския музикален пазар от 14 юни [!]MANOWAR “THE FINAL BATTLE I” - на Българския музикален пазар от 14 юни [!]

8 May 2019
*** EUFOBIA на една сцена с CANNIBAL CORPSE по време на турнето в Румъния [!] EUFOBIA на една сцена с CANNIBAL CORPSE по време на турнето в Румъния [!]

17 September 2018
*** EUFOBIA публикуваха поредния нов видеоклип към песента "Cyber Pervert" от актуалния им албум “Eufobia” [!] EUFOBIA публикуваха поредния нов видеоклип към песента "Cyber Pervert" от актуалния им албум “Eufobia” [!]

20 March 2018
Иде ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те +1 приятелски промоционални кампании отново за всички меломани [!]Иде ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те +1 приятелски промоционални кампании отново за всички меломани [!]

19 October 2017
*** IRON MAIDEN - THE BOOK OF SOULS:  LIVE CHAPTER 2CD/ 3LP с изпълнения на живо, записван две години, излиза на 17-ти ноември! Поръчайте сега: IRON MAIDEN - THE BOOK OF SOULS: LIVE CHAPTER 2CD/ 3LP с изпълнения на живо, записван две години, излиза на 17-ти ноември! Поръчайте сега:

7 April 2017
*** Продължават концертните набези на Eufobia [!] Подробности: Продължават концертните набези на Eufobia [!] Подробности:

12 October 2016
*** EUFOBIA издават нов албум на 31-ви Октомври, пускат 2-ри клип и ще свирят в Петък 14-ти в клуб Mixtape 5 [!] EUFOBIA издават нов албум на 31-ви Октомври, пускат 2-ри клип и ще свирят в Петък 14-ти в клуб Mixtape 5 [!]

15 May 2016
Концерт/ промоция на дългоочакваният албум на FANFAR на 21 Май в клуб Live & Loud  [!]Концерт/ промоция на дългоочакваният албум на FANFAR на 21 Май в клуб Live & Loud [!]

12 April 2016
*#* Наближава ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те приятелски промоционални кампании отново за всички меломани. Нова промоция за ВИНИЛИ [!] Наближава ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те приятелски промоционални кампании отново за всички меломани. Нова промоция за ВИНИЛИ [!]

12 December 2015
*** На 19-ти Декември (Събота) излизa ПОСЛЕДНИЯТ брой # 125 на Про-Рок. R.I.P. [!] На 19-ти Декември (Събота) излизa ПОСЛЕДНИЯТ брой # 125 на Про-Рок. R.I.P. [!]

5 October 2015
На 10-ти Октомври (Събота) излизa новият брой # 124 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:На 10-ти Октомври (Събота) излизa новият брой # 124 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

9 July 2015
На 15-ти Юли (Сряда) излизa поредният брой # 123 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 15-ти Юли (Сряда) излизa поредният брой # 123 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

8 May 2015
На 12-ти Май (Вторник) излизa новият брой # 122 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 12-ти Май (Вторник) излизa новият брой # 122 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

27 April 2015
*#* Mагазинът на Музикална компания Wizard ще работи на Първи Май и Гергьовден със съботно работно време [!] Подробности : Mагазинът на Музикална компания Wizard ще работи на Първи Май и Гергьовден със съботно работно време [!] Подробности :






 

CD List DVD List LP List Merchandise List
критерии:

Schizo Deluxe
ANNIHILATOR
"Schizo Deluxe"
Thrash Metal
ОНЛАЙН МАГАЗИН
ANNIHILATOR:

ANNIHILATOR
"Schizo Deluxe"

Автор: Dagon
Оценка: 8

Ето го и поредното отроче на чичко Jeff Waters - няма умора този човек! Точно когато си мислиш, че ANNIHILATOR тотално са се отвратили от реакциите за последния им албум и разочарованието от слабите продажби е взело връх, се появява траш мелницата "Schizo Deluxe"!

Този диск е една от най-приятните изненади за мен напоследък и доказва, че старите кучета не са забравили как се записва здрав, устремен и свеж спийд. Това, което ме зарадва още самото начало е промяната в стила на пеене на Dave Padden. Дразнещите мелодични пасажи и наивни лирични отклонения във вокалите от "All For You", този път липсват почти напълно. По-праволинейният подход при записите на вокалите, според мен подхожда много повече на музиката на ANNIHILATOR. За рифовете на Waters е безполезно да говоря - пълна лудница! "Drive" и "Plasma Zombies" са изсвирени с плашеща скорост и агресия и напомнят за най-добрите времена на канадците!

Единствената ми забележка е леко "стерилната" продукция на албума и по-специално звученето на барабаните, но може би този ефект е търсен нарочно. Аз поне предпочитам по-плътния звук на "King Of The Kill" например. Ами това е - "Schizo Deluxe" е идеалният траш десерт за тази година, след ордьовъра с новия KREATOR и основното ястие, поднесено ни от EXODUS и DESTRUCTION!

Ревюто е любезно предоставено от MONSTERS OF ROCK Magazine.


ANNIHILATOR
"Schizo Deluxe" - 2005
Label: AFM Records
Track List: 01. Maximum Satan
02. Drive
03. Warbird
04. Plasma Zombies
05. Invite It
06. Like Father, Like Gun
07. Pride
08. Too Far Gone
09. Clare
10. Something Witchy
11. Weapon X (remastered) - bonus track
12. I Am In Command (1st rehearsal with Coburn Pharr/ Neverland line-up 1990) - bonus track
13. Annihilator - (1st ever studio recording with John Bates 1985) - bonus track
Line-up: Dave Padden (vocals)
Jeff Waters (guitar)
Curran Murphy (guitar)
Sandor de Bretan (bass)
Rob Falzano (drums)
Discography: Studio albums
Alice in Hell (1989)
Never, Neverland (1990)
Set the World on Fire (1993)
King of the Kill (1994)
Refresh the Demon (1996)
Remains (1997)
Criteria for a Black Widow (1999)
Carnival Diablos (2001)
Waking the Fury (2002)
All for You (2004)
Schizo Deluxe (2005)
Metal (2007)
Annihilator (2010)

Live albums
In Command (Live 1989–1990) (1996)
Double Live Annihilation (2003)
Live at Masters of Rock (2009)


Compilations
Bag of Tricks (1994)
The Best of Annihilator (2004)

Band Website: http://www.annihilatormetal.com/





 
ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ :: РАЗПРОДАЖБА
  РАЗПРОДАЖБА  


ILLUD DIVINUM INSANUS LTD. STARPACK (CD METAL BOX)
MORBID ANGEL
"ILLUD DIVINUM INSANUS LTD. STARPACK (CD METAL BOX)"



ILLUD DIVINUM INSANUS - THE REMIXES (2CD)
MORBID ANGEL
"ILLUD DIVINUM INSANUS - THE REMIXES (2CD)"



FROM THE VAULTS VOL.1  (CD)
KYLESA
"FROM THE VAULTS VOL.1 (CD)"



EXHAUSTING FIRE DELUXE EDIT. (DIGI)
KYLESA
"EXHAUSTING FIRE DELUXE EDIT. (DIGI)"



A YEAR WITH NO SUMMER LTD. EDIT. (DIGI)
OBSIDIAN KINGDOM
"A YEAR WITH NO SUMMER LTD. EDIT. (DIGI)"



AEALO (CD)
ROTTING CHRIST
"AEALO (CD)"



THE REPENTLESS KILLOGY (BLURAY)
SLAYER
"THE REPENTLESS KILLOGY (BLURAY)"



DECADES: LIVE IN BUENOS AIRES (2CD DIGI)
NIGHTWISH
"DECADES: LIVE IN BUENOS AIRES (2CD DIGI)"



SYMPHONIC TERROR - LIVE AT WACKEN 2017 LTD. BLURAY-EDIT. (BLURAY+2CD DIGI-BOOK)
ACCEPT
"SYMPHONIC TERROR - LIVE AT WACKEN 2017 LTD. BLURAY-EDIT. (BLURAY+2CD DIGI-BOOK)"



MANIC IMPRESSIONS VINYL RE-ISSUE (2LP BLACK)
ANACRUSIS
"MANIC IMPRESSIONS VINYL RE-ISSUE (2LP BLACK)"



BERSERKER (CD)
AMON AMARTH
"BERSERKER (CD)"



THRONE OF THE GOAT WHITE VINYL 1997-2017 VINYL (LP)
TSJUDER
"THRONE OF THE GOAT WHITE VINYL 1997-2017 VINYL (LP)"



MANIC IMPRESSIONS RE-ISSUE (DIGI)
ANACRUSIS
"MANIC IMPRESSIONS RE-ISSUE (DIGI)"



THE GOD-SHAPED VOID (CD)
PSYCHOTIC WALTZ
"THE GOD-SHAPED VOID (CD)"


Намерете ни във Фейсбук
Profile Partners Artists News Releases Shop Music Interviews Reviews
© 2001- 2020 Wizard LTD. All rights reserved. :: Общи условия
Created by luciuz :: Development by luciuz & One of the Wizards RSS News RSS News RSS News RSS Shop RSS News RSS Releases RSS News RSS Reviews