АЛБУМ НА СЕДМИЦАТА! САМО СЕГА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!
АЛБУМ НА СЕДМИЦАТА! САМО СЕГА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!
HIGH WATER 1. (DIGI)
HOME CONTACTS
30 December 2020
*** PayPal Shopping Cart for the Foreign Costumers [!] PayPal Shopping Cart for the Foreign Costumers [!]

1 July 2020
*#* Поръчки на целия каталог на MUSIC ON VINYL от Музикална компания Wzard [!] Поръчки на целия каталог на MUSIC ON VINYL от Музикална компания Wzard [!]

17 January 2020
*** Официално е - NIGHTWISH издават дългоочаквания нов албум “HUMAN. :II: NATURE.” на 10 Април чрез Nuclear Blast/ Wizard [!] Официално е - NIGHTWISH издават дългоочаквания нов албум “HUMAN. :II: NATURE.” на 10 Април чрез Nuclear Blast/ Wizard [!]

5 June 2019
MANOWAR “THE FINAL BATTLE I” - на Българския музикален пазар от 14 юни [!]MANOWAR “THE FINAL BATTLE I” - на Българския музикален пазар от 14 юни [!]

8 May 2019
*** EUFOBIA на една сцена с CANNIBAL CORPSE по време на турнето в Румъния [!] EUFOBIA на една сцена с CANNIBAL CORPSE по време на турнето в Румъния [!]

17 September 2018
*** EUFOBIA публикуваха поредния нов видеоклип към песента "Cyber Pervert" от актуалния им албум “Eufobia” [!] EUFOBIA публикуваха поредния нов видеоклип към песента "Cyber Pervert" от актуалния им албум “Eufobia” [!]

20 March 2018
Иде ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те +1 приятелски промоционални кампании отново за всички меломани [!]Иде ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те +1 приятелски промоционални кампании отново за всички меломани [!]

19 October 2017
*** IRON MAIDEN - THE BOOK OF SOULS:  LIVE CHAPTER 2CD/ 3LP с изпълнения на живо, записван две години, излиза на 17-ти ноември! Поръчайте сега: IRON MAIDEN - THE BOOK OF SOULS: LIVE CHAPTER 2CD/ 3LP с изпълнения на живо, записван две години, излиза на 17-ти ноември! Поръчайте сега:

7 April 2017
*** Продължават концертните набези на Eufobia [!] Подробности: Продължават концертните набези на Eufobia [!] Подробности:

12 October 2016
*** EUFOBIA издават нов албум на 31-ви Октомври, пускат 2-ри клип и ще свирят в Петък 14-ти в клуб Mixtape 5 [!] EUFOBIA издават нов албум на 31-ви Октомври, пускат 2-ри клип и ще свирят в Петък 14-ти в клуб Mixtape 5 [!]

15 May 2016
Концерт/ промоция на дългоочакваният албум на FANFAR на 21 Май в клуб Live & Loud  [!]Концерт/ промоция на дългоочакваният албум на FANFAR на 21 Май в клуб Live & Loud [!]

12 April 2016
*#* Наближава ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те приятелски промоционални кампании отново за всички меломани. Нова промоция за ВИНИЛИ [!] Наближава ВЕЛИКДЕН и Музикална компания Wizard активира 3-те приятелски промоционални кампании отново за всички меломани. Нова промоция за ВИНИЛИ [!]

12 December 2015
*** На 19-ти Декември (Събота) излизa ПОСЛЕДНИЯТ брой # 125 на Про-Рок. R.I.P. [!] На 19-ти Декември (Събота) излизa ПОСЛЕДНИЯТ брой # 125 на Про-Рок. R.I.P. [!]

5 October 2015
На 10-ти Октомври (Събота) излизa новият брой # 124 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:На 10-ти Октомври (Събота) излизa новият брой # 124 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

9 July 2015
На 15-ти Юли (Сряда) излизa поредният брой # 123 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 15-ти Юли (Сряда) излизa поредният брой # 123 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

8 May 2015
На 12-ти Май (Вторник) излизa новият брой # 122 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко: На 12-ти Май (Вторник) излизa новият брой # 122 на Про-Рок [!] Съдържанието накратко:

27 April 2015
*#* Mагазинът на Музикална компания Wizard ще работи на Първи Май и Гергьовден със съботно работно време [!] Подробности : Mагазинът на Музикална компания Wizard ще работи на Първи Май и Гергьовден със съботно работно време [!] Подробности :






 

CD List DVD List LP List Merchandise List
критерии:

MEANS TO AN END
BIOHAZARD
"MEANS TO AN END"
NY hardcore
BIOHAZARD
"MEANS TO AN END"

Автор: Shamandalie
Оценка: 8.5

Едва ли феновете на Biohazard са предполагали, че това ще бъде последният албум на техните любимци. За съжаление след дългогодишна работа и с девет дългосвирещи албума зад гърба си, Biohazard записаха и издадоха "Means To An End", с който ознаменуваха края на своята кариера. Единствената утеха, че подобна култова банда се разпадна, остават спомените за годините на огромен успех на групата и всичко, което дадоха и ще продължават да дават на сцената и нейните почитатели.

Тази тава е в типичния за състава хардкор с уместно използван речитатив и най-различни други вокални и инструментални похвати. Песните са премерено нахъсани - не прекалено буйни, но достатъчно настървени и преки в посланията си. Няма особени фаворити сред композициите, въпреки че отварящото "My Life, My Way" и "Filled With Hate" показват израстването на бандата по отношение на оригиналния подход към свиренето. За високата оценка на "Means To An End" допринасят и разчупените аранжименти, които правят приятно впечатление и не допускат албума да доскучае - било на техен фен или на случаен слушател. Обложката, както и заглавието, са обвързани с края на творческата кариера на Biohazard. Може би това е най-правилното решение - да се оттеглиш, когато си на върха.

Ревюто е любезно предоставено от MONSTERS OF ROCK Magazine.


BIOHAZARD
"MEANS TO AN END" - 2005
Label: SPV
Track List: 1. My Life, My Way
2. The Fire Burns Inside
3. Killing To Be Free
4. Filled With Hate
5. Devotion
6. Break It Away From Me
7. Kings Never Die
8. Don't Stand Alone
9. To The Grave
10. Set Me Free
Line-up: Danny Schuler - Drums
Billy Graziadei - Gitarre
Evan Seinfeld - Vocals/ Bass
Discography: Biohazard (1990)
Urban Discipline (1992)
State Of The World Address (1994)
Mata Leao (1996)
No Holds Barred - Live In Europe (1997)
New World Disorder (1999)
Tales From The B-Side (2001)
Uncivilization (2001)
Kill Or Be Killed (2003)
Means To An End (2005)
Band Website: http://www.biohazard.com





 
ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ :: РАЗПРОДАЖБА
  РАЗПРОДАЖБА  


ILLUD DIVINUM INSANUS LTD. STARPACK (CD METAL BOX)
MORBID ANGEL
"ILLUD DIVINUM INSANUS LTD. STARPACK (CD METAL BOX)"



ILLUD DIVINUM INSANUS - THE REMIXES (2CD)
MORBID ANGEL
"ILLUD DIVINUM INSANUS - THE REMIXES (2CD)"



FROM THE VAULTS VOL.1  (CD)
KYLESA
"FROM THE VAULTS VOL.1 (CD)"



EXHAUSTING FIRE DELUXE EDIT. (DIGI)
KYLESA
"EXHAUSTING FIRE DELUXE EDIT. (DIGI)"



A YEAR WITH NO SUMMER LTD. EDIT. (DIGI)
OBSIDIAN KINGDOM
"A YEAR WITH NO SUMMER LTD. EDIT. (DIGI)"



AEALO (CD)
ROTTING CHRIST
"AEALO (CD)"



THE REPENTLESS KILLOGY (BLURAY)
SLAYER
"THE REPENTLESS KILLOGY (BLURAY)"



DECADES: LIVE IN BUENOS AIRES (2CD DIGI)
NIGHTWISH
"DECADES: LIVE IN BUENOS AIRES (2CD DIGI)"



SYMPHONIC TERROR - LIVE AT WACKEN 2017 LTD. BLURAY-EDIT. (BLURAY+2CD DIGI-BOOK)
ACCEPT
"SYMPHONIC TERROR - LIVE AT WACKEN 2017 LTD. BLURAY-EDIT. (BLURAY+2CD DIGI-BOOK)"



MANIC IMPRESSIONS VINYL RE-ISSUE (2LP BLACK)
ANACRUSIS
"MANIC IMPRESSIONS VINYL RE-ISSUE (2LP BLACK)"



BERSERKER (CD)
AMON AMARTH
"BERSERKER (CD)"



THRONE OF THE GOAT WHITE VINYL 1997-2017 VINYL (LP)
TSJUDER
"THRONE OF THE GOAT WHITE VINYL 1997-2017 VINYL (LP)"



MANIC IMPRESSIONS RE-ISSUE (DIGI)
ANACRUSIS
"MANIC IMPRESSIONS RE-ISSUE (DIGI)"



THE GOD-SHAPED VOID (CD)
PSYCHOTIC WALTZ
"THE GOD-SHAPED VOID (CD)"


Намерете ни във Фейсбук
Profile Partners Artists News Releases Shop Music Interviews Reviews
© 2001- 2020 Wizard LTD. All rights reserved. :: Общи условия
Created by luciuz :: Development by luciuz & One of the Wizards RSS News RSS News RSS News RSS Shop RSS News RSS Releases RSS News RSS Reviews